Naispiiri syyskokous 20.11.2022

17.10.2022

KUTSU SYYSKOKOUKSEEN

Naispiirin sääntömääräinen syyskokous pidetään

Aika: sunnuntaina 20.11.2022 klo 12.00 
Paikka: Sauvon Työväentalo
                 Nummenpakantie 16, 21570 Sauvo

Ilmoittautumiset tarjoilua varten sihteerille vsdemarinaiset@gmail.com  13.11.2022 mennessä, kiitos

Kokouksessa käsitellään syyskokouksen 12 § määräämät asiat

Päättää piirihallituksen jäsenille suoritettavista kustannusten korvauksista sekä tilintarkastajille/toiminnantarkastajille suoritettavien palkkioiden maksuperusteista seuraavaa kalenterivuotta varten. Päättää seuraavan kalenterivuoden aikana jäsenjärjestöiltä kannettavasta jäsenmaksun suuruudesta sekä mahdollisesta ylimääräisistä jäsenmaksuista, hyväksyä piirijärjestölle talousarvio ja toimintasuunnitelma seuraavaa kalenterivuotta varten. 

Valita yksi tai kaksi varsinaista ja yksi tai kaksi varatilintarkastajaa tai toiminnantarkastajaa seuraavaa kalenterivuotta varten.

Kokoukselle voi lähettää aloitteita, jotka on toimitettava 4 viikkoa ennen kokousta (23.10.2022) sihteerille Pirjo Hovi-Hairistolle vsdemarinaiset@gmail.com

Tilaisuuteen ovat tervetulleita kaikki SDP:n jäsenet. Äänivaltaisia kokousedustajia ovat jäsenyhdistyksen viime vuoden loppuun mennessä piirihallitukselle ilmoittamat edustajat tai heidän poissa ollessaan varaedustajat.

Kokous materiaalit toimitetaan myöhemmin ilmoittautuneille.

Tämä viesti toimitetaan ilmoitetuille edustajille, varaedustajille sekä niille yhdistysten yhdyshenkilöille, joiden tiedot löytyvät Varsinais-Suomen Sos. dem. piirin verkkosivuilta. Toimitathan tiedon edelleen, jos edustajanne sähköpostiosoite on muuttunut siitä, kun ne on meille/ piirin sivuille ilmoitettu tai ette ole ilmoittaneet lainkaan yhteystietoja. Lähetä päivitetty lomake sihteerille. Kiitos

Tervetuloa

Piirihallitus

Nina Savinen / puheenjohtaja                         Pirjo Hovi-Hairisto / sihteeri